Deprem Son Dakika Izmir - Ä°zmir'in en güzel AVM'si: Agora AlışveriÅŸ Merkezi / Afad verilerine göre derinliği 16 kilometre .

Son dakika i̇zmir deprem haberleri ve güncel i̇zmir deprem haberleri burada. Muğla, i̇zmir ve antalya'da da hissedildi. Son dakika deprem haberi… i̇zmir'de korkutan deprem 19 mayıs 2021 çarşamba saat 14.14 te merkez üssü kuşadası aydın olan 4.4 büyüklüğünde . Afad'ın verilerine göre i̇zmir'de merkez üssü kuşadası körfezi'nde saat 05:41'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Izmir deprem son dakika haberleri ve en son izmir deprem gelişmeleri.

Yunanistan'ın girit adası açıklarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem. Leyla ErtaÅŸ'ın Hesabından Yanlış Paylaşım
Leyla Ertaş'ın Hesabından Yanlış Paylaşım from foto.haberler.com
Son dakika deprem haberi… i̇zmir'de korkutan deprem 19 mayıs 2021 çarşamba saat 14.14 te merkez üssü kuşadası aydın olan 4.4 büyüklüğünde . Türkiye'de son 24 saatte meydana gelen son depremler listesini buradan ulaşabilirsiniz. Muğla, i̇zmir ve antalya'da da hissedildi. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'de merkez üssü kuşadası körfezi'nde saat 05:41'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son daki̇ka i̇zmi̇r deprem haberi̇. Yunanistan'ın girit adası açıklarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem. Afad verilerine göre derinliği 16 kilometre . Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in menderes ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek .

İzmir seferihisar'da 6,6 büyüklüğünde depremayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala . Afad verilerine göre derinliği 16 kilometre . Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek . Afad'ın verilerine göre i̇zmir'de merkez üssü kuşadası körfezi'nde saat 05:41'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'in buca ilçesi yıldız mahallesinde 9 katlı depremde hasar gören binanın yıkımı gerçekleştiği. Afad'dan son dakika deprem açıklaması! Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamya göre, ege denizi i̇zmir kuşadası körfezi'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem . Son daki̇ka i̇zmi̇r deprem haberi̇. Muğla, i̇zmir ve antalya'da da hissedildi. Izmir deprem son dakika haberleri ve en son izmir deprem gelişmeleri. Son depremler… i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası açıklarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem. Toplam 383 i̇zmir deprem son dakika haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır.

Afad'dan son dakika deprem açıklaması! Izmir deprem son dakika haberleri ve en son izmir deprem gelişmeleri. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'de merkez üssü kuşadası körfezi'nde saat 05:41'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre derinliği 16 kilometre . İzmir seferihisar'da 6,6 büyüklüğünde depremayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala .

Muğla, i̇zmir ve antalya'da da hissedildi. ‘Hells Angels’ın lideri Necati Arabacı tutuklandı
‘Hells Angels’ın lideri Necati Arabacı tutuklandı from i.sozcu.com.tr
Türkiye'de son 24 saatte meydana gelen son depremler listesini buradan ulaşabilirsiniz. İzmir seferihisar'da 6,6 büyüklüğünde depremayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala . Son depremler… i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamya göre, ege denizi i̇zmir kuşadası körfezi'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem . Son daki̇ka i̇zmi̇r deprem haberi̇. Izmir deprem son dakika haberleri ve en son izmir deprem gelişmeleri. Afad'dan son dakika deprem açıklaması! Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in menderes ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in menderes ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek . Afad'ın verilerine göre i̇zmir'de merkez üssü kuşadası körfezi'nde saat 05:41'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir seferihisar'da 6,6 büyüklüğünde depremayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala . Afad verilerine göre derinliği 16 kilometre . Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in menderes ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika i̇zmir deprem haberleri ve güncel i̇zmir deprem haberleri burada. Izmir deprem son dakika haberleri ve en son izmir deprem gelişmeleri. Son daki̇ka i̇zmi̇r deprem haberi̇. Son dakika deprem haberi… i̇zmir'de korkutan deprem 19 mayıs 2021 çarşamba saat 14.14 te merkez üssü kuşadası aydın olan 4.4 büyüklüğünde . Son depremler… i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Toplam 383 i̇zmir deprem son dakika haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamya göre, ege denizi i̇zmir kuşadası körfezi'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem . Yunanistan'ın girit adası açıklarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem.

Son depremler… i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'de merkez üssü kuşadası körfezi'nde saat 05:41'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika i̇zmir deprem haberleri ve güncel i̇zmir deprem haberleri burada. Afad'dan son dakika deprem açıklaması! Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in menderes ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'dan son dakika deprem açıklaması! Tolgahan Sayışman ölümden döndü! - FotoÄŸraf Galerisi
Tolgahan Sayışman ölümden döndü! - Fotoğraf Galerisi from media-cdn.t24.com.tr
Türkiye'de son 24 saatte meydana gelen son depremler listesini buradan ulaşabilirsiniz. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek . Muğla, i̇zmir ve antalya'da da hissedildi. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in menderes ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre derinliği 16 kilometre . Son daki̇ka i̇zmi̇r deprem haberi̇. Son dakika i̇zmir deprem haberleri ve güncel i̇zmir deprem haberleri burada. Izmir deprem son dakika haberleri ve en son izmir deprem gelişmeleri.

Son dakika deprem haberi… i̇zmir'de korkutan deprem 19 mayıs 2021 çarşamba saat 14.14 te merkez üssü kuşadası aydın olan 4.4 büyüklüğünde .

Son dakika deprem haberi… i̇zmir'de korkutan deprem 19 mayıs 2021 çarşamba saat 14.14 te merkez üssü kuşadası aydın olan 4.4 büyüklüğünde . Afad'dan son dakika deprem açıklaması! Son dakika i̇zmir deprem haberleri ve güncel i̇zmir deprem haberleri burada. Muğla, i̇zmir ve antalya'da da hissedildi. İzmir'in buca ilçesi yıldız mahallesinde 9 katlı depremde hasar gören binanın yıkımı gerçekleştiği. Toplam 383 i̇zmir deprem son dakika haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Türkiye'de son 24 saatte meydana gelen son depremler listesini buradan ulaşabilirsiniz. İzmir seferihisar'da 6,6 büyüklüğünde depremayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala . Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamya göre, ege denizi i̇zmir kuşadası körfezi'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem . Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in menderes ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre derinliği 16 kilometre . Izmir deprem son dakika haberleri ve en son izmir deprem gelişmeleri. Yunanistan'ın girit adası açıklarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem.

Deprem Son Dakika Izmir - Ä°zmir'in en güzel AVM'si: Agora AlışveriÅŸ Merkezi / Afad verilerine göre derinliği 16 kilometre .. Son dakika i̇zmir deprem haberleri ve güncel i̇zmir deprem haberleri burada. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in menderes ilçesi merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son daki̇ka i̇zmi̇r deprem haberi̇. Afad'dan son dakika deprem açıklaması! Muğla, i̇zmir ve antalya'da da hissedildi.